Dievčatá dbajú o svoje zdravie i zovňajšok. Nechali si poradiť u odborníkov!

Finalistkám pohladili telo dušu. Voňavé masáže im spríjemnili začiatok náročného apríla.
10. apríla 2019
Finalistky Miss Slovensko 2019 a sekt Hubert L´Original
15. apríla 2019
Finalistkám pohladili telo dušu. Voňavé masáže im spríjemnili začiatok náročného apríla.
10. apríla 2019
Finalistky Miss Slovensko 2019 a sekt Hubert L´Original
15. apríla 2019

Koľko ľudí, toľko chutí. A toľko existuje aj zaručených rád, ako sa postarať o svoje zdravie a pokožku. Finalistky súťaže Miss Slovensko si ale nechali poradiť u odborníkov v súkromnej klinike NU´CLINIC, ktorí sa komplexnej starostlivosti a estetickej medicíne venujú už niekoľko rokov. Dievčatá nezabúdajú, že krása je aj o zdraví a prevencii.

Z bohatej ponuky kliniky si dievčatá vybrali tri neinvazívne ošetrenia, ktoré úplne rešpektovali ich prirodzenú krásu. Celotelové vyšetrenie znamienok systémom FotoFinder Bodystudio absolvovala Ivana Gromová. Primárka kliniky Jana Chudíková jej vyšetrila znamienka najmodernejšou technológiou FotoFinder BodyStudio, v rámci ktorého naskenujú  celý povrch tela a zachytia aj tie najmenšie znamienka. Vyšetrenie vlasov a vlasovej pokožky systémom Trichoscale a Tricholab s následnou injekčnou aplikáciou výživy do pokožky hlavy Mezogunom si vybrala finalistka Michaela Budáčová. Každý dobre vie, že vlasy sú korunou krásy. A napokon inovatívnu a neinvazívnu procedúru Baby Beauty Face špecializovaným laserom LaseMD podstúpila Terézia Jakubcová. Ošetrenie má biostimulačný a revitalizujúci efekt na pleť, po ktorom je pleť napnutá ako bábätko.

Všetkých dvanásť finalistiek malo na doktorku najviac otázok ohľadom vyšetrenia materských znamienok, na ktoré využíva NU´CLINIC jeden z najmodernejších prístrojov a postupov. Dievčatá sa tiež zaujímali o prevenciu vzniku pigmentových škvŕn, ktoré môžu prísť aj napriek ich veku kedykoľvek. Dôležitá je preto prevencia a správne ošetrenie už v mladosti.

NU’CLINIC je špecializovaná súkromná klinika, ktorá svojim klientom ponúka vysokokvalitnú a komplexnú starostlivosť v oblasti dermatológie, estetickej medicíny a plastickej chirurgie. Disponuje najnovšími modernými prístrojmi, ktoré dopĺňa tím profesionálov s dlhoročnými skúsenosťami. Mnohoročné skúsenosti z dermatologickej praxe a kvalitné technologické vybavenie sú tak zárukou odbornej úrovne poskytovaných služieb.

Zdieľajte