Najčastejšie otázky pred semifinále súťaže Miss Slovensko 2019

Do 24.ročníka sa hlásia stále nové dievčatá. Najaktuálnejšie informácie získajú záujemkyne aj prostredníctvom sociálnych sietí projektu.
13. januára 2019
Miss Slovensko 2014 Laura Longauerová zažiarila vo svete
26. januára 2019
Do 24.ročníka sa hlásia stále nové dievčatá. Najaktuálnejšie informácie získajú záujemkyne aj prostredníctvom sociálnych sietí projektu.
13. januára 2019
Miss Slovensko 2014 Laura Longauerová zažiarila vo svete
26. januára 2019

Do semifinále Miss Slovensko 2019 sa dostalo 84 dievčat z celého Slovenska. Tento neverejný kasting sa uskutoční 20.januára v bratislavskom hoteli DoubleTree by Hilton  a vzíde z neho finálová dvanástka nového ročníka súťaže Miss Slovensko. Každá semifinalistka dostala zoznam vecí, ktoré si treba v nedeľu priniesť. Existuje ale ešte niekoľko ďalších otázok a k tým najčastejším uvádzame odpovede:

 

Môže ma na semifinále niekto sprevádzať?

  • Áno, podpora je pre každého dôležitá. Na druhej strane je ale fajn, ak budete rovnaké pocity zdieľať s dievčatami, ktoré na kasting prídu.

Treba prísť odmaľovaná?

  • Odporúčame jemné denné líčenie. Počas semifinále budú v priestoroch DoubleTree by Hilton prítomné aj naše vizážistky z Gosh Cosmetics, ktoré určite každej semifinalistke pomôžu i poradia. Vlasy sú koruna krásy, tak ich treba nechať vyniknúť. Neočakávajú sa žiadne plesové účesy 🙂 Aj tu je dôležitá prirodzenosť.

Koľko fotografií si priniesť?

  • Pokojne stačia aj dve, ale maximálne päť. Dievčat bude veľa a porotcovia si každú zbierku fotografií pozrú len zvoľna. Dôležitá je energia, s ktorou dievča príde osobne na semifinále.

Koľko hodín môže trvať semifinále?

  • Povedzme, že je to na celý deň 🙂 Ale nie, závisí, do ktorého kola semifinalistka prejde. Niekto teda môže byť na semifinále hodinu, niekto aj päť. Predpokladané ukončenie semifinále s dvanástimi finalistkami sa očakáva okolo 18.00 h.

Semifinále začína pre všetky dievčatá rovnako?

  • Áno. Po registrácii, ktorú zabezpečujú naše bývalé finalistky Radka Grendová a Nicole Hromkovičová, privíta semifinalistky o 11.00 h riaditeľka súťaže Karolína Chomisteková. Potom budú dievčatá chodiť do sály v skupinkách, po desiatich.

Koľko kôl čaká dievčatá?

  • Celkovo tri. Ale nie všetky semifinalistky. Po každom jednom kole bude každú desiatku hodnotiť porota a počet sa tak bude stále znižovať. Takže chôdzu v civilnom oblečení absolvuje všetkých 84 dievčat, chôdzu v plavkách už len približne polovica a do posledné kola, ktoré je spojené s pohovorom už postúpia len tie naj.

Čoho sa na semifinále vyvarovať?

  • Každá súťažiaca by mala byť hlavne sama sebou. Veľkou chybou v predchádzajúcich rokoch bol už pri prvom kole neistý prejav dievčat, ktoré sa namiesto širokého úsmevu či pozdravu porote, pozerali so smutnou tvárou do zeme. V Miss Slovensko čakáme odvážne a hrdé Slovenky, ktoré sa neboja ísť za svojim snom. Tak hlavu hore a pekne sa na ten svet usmejte!

 

 

 

Zdieľajte