Uzávierka prihlášok do súťaže Miss Slovensko je 16. januára. Pozvánky na semifinále sa budú posielať o deň neskôr.

Ako natočiť videovizitku do prihlášky súťaže Miss Slovensko? Pomôžeme Vám!
3. januára 2019
Do 24.ročníka sa hlásia stále nové dievčatá. Najaktuálnejšie informácie získajú záujemkyne aj prostredníctvom sociálnych sietí projektu.
13. januára 2019
Ako natočiť videovizitku do prihlášky súťaže Miss Slovensko? Pomôžeme Vám!
3. januára 2019
Do 24.ročníka sa hlásia stále nové dievčatá. Najaktuálnejšie informácie získajú záujemkyne aj prostredníctvom sociálnych sietí projektu.
13. januára 2019

Semifinálový kasting súťaže Miss Slovensko sa blíži a jedinou možnosťou, ako sa dostať do finálovej zostavy 24. ročníka tohto projektu.

Pozvánku na semifinálový kasting môžu získať len uchádzačky, ktoré sa do 16. januára prihlásia online, prostredníctvom formuláru, ktorý je na webovej stránke www.miss-slovensko.sk Všetkým prihláseným dievčatám 17. januára oznámime, či postupujú do ďalšieho kola alebo nie.

Semifinálový kasting, ktorý je na pozvánky, sa uskutoční 20. januára v bratislavskom hoteli DoubleTree by Hilton. V porote budú okrem riaditeľky súťaže Karolíny Chomistekovej aj úradujúca Miss Slovensko 2018 Dominika Grecová, spoluorganizátor Jozef Oklamčák s manželkou, choreograf Peter Varady, fotograf Tomáš Thurzo, hairstylista Jirko Blatný či módny návrhár Michael Kováčik a stylista Alexander Lindov. Semifinalistky prídu povzbudiť aj finalistky Miss Slovensko 2018 Radka Grendová, Nicole Hromkovičová, ale aj finalistka z roku 2017 Michaela Šimoničová, ktorá sa aj tento rok bude starať o produkciu a finalistky súťaže.

Na semifinále si treba priniesť občiansky preukaz (kvôli registrácii), book s fotografiami, koktejlové šaty, lodičky, dvojdielne plavky a svetrík či košeľa ako prehoz. Odporúča sa jemný denný make up a rozpustené vlasy.

Vybrané finalistky čaká v nasledujúcich mesiacoch príprava na finále Miss Slovensko, ktoré sa uskutoční koncom apríla v Bratislave a v priamom prenose ho odvysiela TV JOJ. Víťazka získa množstvo zaujímavých cien a postup na Miss World 2019. Prvá a druhá vicemiss postúpia na medzinárodná súťaže Miss International a Miss Supranational.


Organizátori: LGM Production v spolupráci s Oklamčák Production a TV JOJ

Exkluzívny partner: HYUNDAI

Generálny reklamný partner: NOVIS Poisťovňa

Hlavní reklamní partneri: cestovná kancelária Hydrotour, GREEN VILLAGE, GOSH Copenhagen, AquaCity Poprad, DoubleTree by Hilton Bratislava, Československý lev

Reklamní partneri: Avène Cosmetics, Hair studio Jirko Blatný, EUROVEA, Omnia Holding SE, Omnia 2000, Omnia Motors, Omnia KLF, Miss Model Organisation

Oficiálni dodávatelia: Simone Pérèle, NU´CLINIC – estetická medicína a dermatológia, zlatníctvo LORETTA, svadobný salón WEM, Fresh Garden Salads, Shine and Shine

Mediálni partneri: Eva – hriešne dobrá, Rádio Jemné, denník Šport, auto motor a šport, Kam do mesta, tlačová agentúra SITA

 

 

Zdieľajte