Kto bude mať počas 24. ročníka na starosti vlasový styling finalistiek?

Očovanová o súťaži Miss Supranational a Miss Slovensko: Verím, že aj ja raz budem inšpiráciou
21. novembra 2018
Dominiku Grecovú i Katarínu Očovanovú čaká veľké finále! Jednu na Miss Supranational v Poľsku, druhú na Miss World v Číne.
4. decembra 2018
Očovanová o súťaži Miss Supranational a Miss Slovensko: Verím, že aj ja raz budem inšpiráciou
21. novembra 2018
Dominiku Grecovú i Katarínu Očovanovú čaká veľké finále! Jednu na Miss Supranational v Poľsku, druhú na Miss World v Číne.
4. decembra 2018

Novým členom tímu Miss Slovensko sa od roku 2019 stáva Hair Studio kaderníka Jirka Blatného. Vlasový stylista, ktorý sa stará o mnohé známe slovenské dámy, bude počas 24. ročníka súťaže hlavným poradcom starostlivosti o vlasy nových finalistiek.  Bude aj v semifinálovej porote, ktorá 20. januára rozhodne o nových adeptkách na titul Miss Slovensko 2019.

1.Vaše štúdio sa stalo partnerom súťaže Miss Slovensko. Kde sa vaše cesty stretli?

Pred pár rokmi som oslovil na jednu charitatívnu akciu  vicemiss 2016 Lenku Tekeljakovú, s ktorou si veľmi dobre dodnes ľudsky rozumiem. Vedela, že spolupráca na projekte Miss Slovensko je mojim snom a v správnej chvíli to posunula ďalej. Keď mi potom zavolala riaditeľka súťaže Karolína Chomisteková a ponúkla mi spoluprácu, bol som veľmi vďačný. Sen sa stal skutočnosťou a už teraz sa teším, ako to bude celé prebiehať. Samozrejme, mám pred takýmto veľkým projektom istý rešpekt.

2. Aké rady by ste dali dievčatám, ktoré sa chystajú na semifinálový kasting?

Súťaž Miss Slovensko sledujem už niekoľko rokov a podľa mňa má neverejný semifinálový kasting vždy taký tajomný, ale elegantný štýl. Všetci vieme, že sa deje, ale nepreniknú z neho žiadne nevhodné informácie. Dievčatá sa teda nemajú čoho báť. A aj na mne môžu vidieť, že keď človek po niečom túži, je trpezlivý, výsledok sa dostaví. Nech sú hlavne samé sebou.

3. Budete aj súčasťou semifinálovej poroty, ktorá vyberie finalistky. Budete prísny porotca?

Myslím si, že nie. Skôr poradca, čo je v tomto tíme moja prvoradá úloha. Všetko budem samozrejme sledovať do najmenších detailov, ale chcem, aby dievčatá vo mne videli oporu čo sa týka vlasového stylingu.  Pokojne im poradím aj na mieste. Viem, že budú  nervózne, ale ja tam buden tiež prvý raz, takže na tom budeme rovnako.

4. Ktorá žena pre vás stelesňuje Miss a prečo?

Miss je pre mňa žena, ktorá je stelesnením prirodzenej krásy a zdravého sebavedomia. Mala by mať v prvom rade príjemné vstupovanie dámy, empatiu voči druhým, ale aj zdravé sebavedomie, aby sa nestratila na svetovej súťaži, kde sú krajiny s dlhou tradíciou súťaží Miss a tým pádom aj s väčším zázemím ako máme my na Slovensku.

5. Sledujete zahraničné trendy v súťažiach krásy? Čo vás pri tom zaujalo?

Áno, sledujem a myslím si, že čo sa týka starostlivosti o vlasy, naše dievčatá patria určite medzi tie najlepšie delegátky.  Majú prirodzene krásne, silné a husté slovanské vlasy. Verím, že presne taká bude aj nová Miss Slovensko. Teším sa.

Titulné foto: Tomáš Thurzo

 

Zdieľajte