Očovanová o súťaži Miss Supranational a Miss Slovensko: Verím, že aj ja raz budem inšpiráciou

Prihlás sa a staň sa novou MISS SLOVENSKO. Prihlášku do 24. ročníka súťaže nájdeš aj tu!
19. novembra 2018
Kto bude mať počas 24. ročníka na starosti vlasový styling finalistiek?
28. novembra 2018
Prihlás sa a staň sa novou MISS SLOVENSKO. Prihlášku do 24. ročníka súťaže nájdeš aj tu!
19. novembra 2018
Kto bude mať počas 24. ročníka na starosti vlasový styling finalistiek?
28. novembra 2018

Tohtoročná Miss GOSH a finalistka súťaže Miss Slovensko Katarína Očovanová nás tento rok reprezentuje na medzinárodnej súťaži Miss Supranational, ktorá sa už štvrtý rok koná v Poľsku. Patrí medzi štyri najdôležitejšie medzinárodné projekty a zúčastňuje sa jej viac ako 70 štátov sveta. ,,Byť súčasťou tohto medzinárodného tímu je pre mňa cťou. Tak ako to bolo v prípade projektu Miss Slovensko, ktorý ma na túto svetovú súťaž nominoval. Som šťastná, že som sa stala zástupkyňou slovenských mladých žien a teším sa, že budem môcť spoznať pohľady na život od iných dievčat, ktoré na Miss Supranational prichádzajú,“ hovorí Očovanová.

Slovensko sa v súťaži, ktorá tento rok oslavuje 10.výročie, umiestnilo na popredných priečkach už niekoľkokrát. Či už vďaka Petre Denkovej Sliackej alebo Lenke Tekeljakovej.  ,,Pre mňa, ale i mnohé ďalšie mladé Slovenky sú práve tieto dámy veľkou inšpiráciou,“ vyznala sa Katarína.

Miss Supranational Europe 2015 Petra Denková je dnes úspešnou podnikateľkou a v mnohom dodnes pomáha nielen finalistkám Miss Slovensko, ale aj iným dámam. Vo svojim dvoch predajniach šiat Suay sa každá cíti veľmi príjemne, pretože dodáva ženám to správne nefalšované sebavedomie. Vie pochopiť, vie poradiť.

 Veľmi inšpiratívnou osobou je aj Lenka Tekeljaková, ktorá súťaž Miss Slovensko reprezentovala na Miss Supranational pred dvoma rokmi. Stelesňuje eleganciu a charizmu, ktorá je pre ňu tak prirodzená, že sa na ňu každý pozerá s rešpektom. Lenka stále študuje na vysokej škole a darí sa jej aj v modelingu. Aj po súťaži Miss Slovensko a Miss Supranational je stále súčasťou našej Miss Family, ktorá si navzájom pomáha. Na jej čele stojí riaditeľka projektu Karolína Chomisteková, dáma s dobrým vkusom i názormi a žena, ktorá je nesmierne inšpirujúca.

 Na Miss Supranational prichádzajú dievčatá z celého sveta. Každá sa pripravuje čo najlepšie. Nie je to však len o krásnych šatách, dokonalom makeupe, ale najmä o zdieľaní vlastných skúseností, inšpirácií či pohľadoch do budúcnosti. ,,Verím, že rovnako ako moje predchodkyne, budem raz inšpiráciou pre mladé dievčatá aj ja. Budem sa o to snažiť,“ povedala Katarína, ktorú čaká finále Miss Supranational 7. decembra 2018 v poľskom meste Krynica-Zdroj.

 

Zdieľajte