Prípravy nového ročníka súťaže Miss Slovensko sú v plnom prúde. O vizuál kampane sa postaral fotograf Tomáš Thurzo.

MISS SLOVENSKO daruje do svetovej charitatívnej dražby dielo umeleckého ateliéru Gordana Glass
6. novembra 2018
Rýdzo slovenské Fusakle pocestujú s Dominikou na Miss World 2018. Budú ich nosiť najkrajšie ženy sveta
7. novembra 2018
MISS SLOVENSKO daruje do svetovej charitatívnej dražby dielo umeleckého ateliéru Gordana Glass
6. novembra 2018
Rýdzo slovenské Fusakle pocestujú s Dominikou na Miss World 2018. Budú ich nosiť najkrajšie ženy sveta
7. novembra 2018

Projekt Miss Slovensko žije v týchto dňoch svetovými súťažami, na ktorých sú a v blízkej dobe aj budú víťazky roku 2018. Prípravy nového ročníka súťaže Miss Slovensko sú už ale tiež v plnom prúde a o pár dní ho odštartujeme zverejnením online prihlášky. Tá bude rovnako ako v minulých rokoch obsahovať niekoľko otázok a záujemkyne o postup do semifinále budú k nemu musieť pripojiť aj minútové prezentačné video.

Online prihláška bude na stránke približne od polovice novembra a ak budete sledovať naše sociálne siete, nič vám neunikne:)

Vizuál kampane fotograficky pripravil uznávaný slovenský fotograf Tomáš Thurzo a graficky Peter Varady. O styling víťaziek sa postaral Alex Lindov s exkluzívnym Fashion House Alizé v Eurovea Bratislava. Vlasový styling mal na starosti nový hlavný kaderník súťaže Jirko Blatný, ktorého štúdio je novým partnerom projektu Miss Slovensko. Vizážistický tím dekoratívnej značky GOSH Copenhagen, ktorý je s nami už sedem rokov, nemohol pri fotení chýbať.

V súťaži Miss Slovensko ale krásu nevnímame len ako vizuálnu záležitosť, ale snažíme sa poukázať aj na to, že dokáže pomáhať. Dôkazom toho sú projekty, ktoré boli organizátormi a hlasujúcimi divákmi v posledných rokoch podporené. Boli to viaceré detské domovy na Slovensku, detské onkologické a kardiologické oddelenia, Deň narcisov či Týždeň modrého gombíka, ale prostredníctvom Nadácie TV JOJ a projektu Srdce pre deti aj konkrétne rodiny.

Počas aprílového finálového večera zvolíme najkrajšiu Slovenku roku 2019, ale zároveň aj v poradí 24. Miss Slovensko. Nebude chýbať skvelá televízna šou, exkluzívny program a odvážne dievčatá, ktoré sa neboja ísť za svojim snom.

Viac informácií už čoskoro 🙂

FOTO: © Miss Slovensko/Tomáš Thurzo

Zdieľajte