Finalistky súťaže Miss Slovensko sa každý rok venujú charite. Aj tento rok pomôžu projektu Srdce pre deti

O víťazke titulu MISS SLOVENSKO 2018 sa rozhodne 28. apríla. Aký bude finálový večer?
23. apríla 2018
MISS PRESS 2018 sa stala Jasmina Tatyová
25. apríla 2018
O víťazke titulu MISS SLOVENSKO 2018 sa rozhodne 28. apríla. Aký bude finálový večer?
23. apríla 2018
MISS PRESS 2018 sa stala Jasmina Tatyová
25. apríla 2018

Projekt Miss Slovensko už dávno nie je len súťažou krásy. Niekoľko rokov je vedený spoločensky prospešným a zmysluplným smerom. Dôkazom toho sú projekty, ktoré boli touto súťažou podporené a jej cieľom v nich aj naďalej pokračovať. Po vzore svetovej Miss World sa dlhé roky  venuje charite, na ktorú putuje celý výťažok z hlasovania v kategórii EVA Miss Sympatia. Aj tento rok pomôže Miss Slovensko charitatívnemu projektu denníka Nový Čas Srdce pre deti, s ktorým sa spája už tretí rok.

Do samotného diania okolo charitatívnej činnosti sa od začiatku súťaže Miss Slovensko chcú zapájať aj samotné finalistky 23. ročníka. Mnohé z nich doteraz neprišli s organizáciou charity ako takej do kontaktu, a preto im základy tejto práce na spoločnom stretnutí vysvetlili zástupkyne nadácie Pontis i projektu Srdce pre deti. A od slov prešli potom finalistky aj k činu. Rozhodli sa spoločne usporiadať zážitkový deň pre 15-ročného Martina z Hlohovca,  ktorý je kvôli detskej mozgovej obrne pripútaný na vozíček. Okrem školy miluje zvieratá a tak sa ho rozhodli vziať na krásny ranč neďaleko jeho bydliska, v Maduniciach. Výlet s takýmito krásnymi vílami bol preňho nepochybne zážitkom.

Pomoc však potrebujú aj ďalšie deti.  Zapojte sa preto aj vy do hlasovania za EVA Miss Sympatia, ktoré potrvá až do posledných minút finálového večera.

Krása dokáže aj pomáhať a prirodzene spojiť tento projekt s pomocou tým, ktorí to potrebujú!

Zdieľajte