Semifinále súťaže MISS SLOVENSKO sa blíži. Kto bude v porote a ako vyzerá predbežný harmonogram sústredení?

8 vecí, ktoré zažijete vďaka súťaži MISS SLOVENSKO 2018
11. januára 2018
Pozvánky na semifinálový kasting MISS SLOVENSKO 2018 sú rozposlané
13. januára 2018
8 vecí, ktoré zažijete vďaka súťaži MISS SLOVENSKO 2018
11. januára 2018
Pozvánky na semifinálový kasting MISS SLOVENSKO 2018 sú rozposlané
13. januára 2018

Neverejné semifinále súťaže Miss Slovensko 2018 sa uskutoční už túto nedeľu – 14. januára v bratislavskom hoteli DoubleTree by Hilton. Porotu na čele s riaditeľkou súťaže Karolínou Chomistekovou budú tvoriť: Miss Slovensko 2017 Hanka Závodná,  stylista Alex Lindov, vlasový stylista Pavol Závadský, choreograf súťaže Peter Varady, módny dizajnér Michael Kováčik a Jozef Oklamčák s manželkou

Registrácia súťažiacich sa začne o 10.00 h a o 11.00 h privíta semifinalistky Karolína Chomisteková. Všetky dievčatá, ktoré dostali pozvánku na semifinálový kasting si musia so sebou priniesť:

  • Občiansky preukaz
  • Fotografie (stačí 2 ks)
  • Lodičky na vysokom opätku
  • Dvojdielne plavky
  • Koktejlové šaty na pohovor

Semifinalistkám budú k dispozícii vizážistky http://www.goshcosmetics.sk/, ktoré pomôžu doladiť posledné detaily. Vo všeobecnosti síce platí, že menej je viac, ale určite treba prísť aspoň trošku nalíčená. Je to kasting súťaže Miss Slovensko, ktorý sa líši od mnohých iných modelingových kastingov.

V hoteli  DoubleTree by Hilton bude k dispozícii aj salónik, v ktorom sa môžu účastníčky prezliecť. Odporúča sa zobrať si so sebou aj dlhší sveter či pončo. Podpora rodiny či priateľov je tiež povolená, ale kvôli kapacite sa neodporúča prísť s viac ako dvoma osobami. Miesta na sedenie budú mať v priestoroch hotela v prvom rade semifinalistky.

Kasting bude mať niekoľko kôl. Najskôr chôdza v civilnom oblečení, pohovory s porotou a chôdza v plavkách. Je možné, že tieto kolá sa obmenia. URČITE si ale nezabudnite zobrať na semifinále okrem plaviek aj slušivé šaty po kolená. Neočakávajú sa žiadne veľké róby, ale ide o súťaž ženskej krásy, takže pri pohovoroch uprednostňujeme koktejlové šaty.

Dvanásť finalistiek súťaže Miss Slovensko, prípadne aj s náhradníčkou vyhlásime večer.  Oficiálne však budú známe až 1. februára, kedy ich zverejníme na tlačovej konferencii.

Časový harmonogram 23. ročníka je rozdelený do niekoľkých sústredení. Ani jedno z nich nepresiahne 5 pracovných-školských dní. V januári sa finalistky stretnú pred tlačovou konferenciou na štyri dni, vrátane nedele. Toto sústredenie bude zamerané na mediálny tréning a budú sa pripravovať aj oficiálne portrétové fotografie. Tlačová konferencia sa uskutoční 1. februára v popoludňajších hodinách. Koncom druhého mesiaca v roku (februára) je na programe nakrúcanie spotov, fotenie fashion editoriálu pre magazín EVA-hriešne dobrá a spoločného bilboardu. Je to sústredenie, ktoré potrvá tri dni a bude v Bratislave. Ďalší spoločný termín je v polovici marca, kedy finalistkám zaberie program dva pracovné-školské dni. Koncom marca je len na víkend plánové ďalšie spoločné sústredenie na Slovensku. Apríl bude v znamení očakávaného finále. Prvé sústredenie je tak plánované na začiatku mesiaca v trvaní 5 pracovných dní. A potom už príde na rad predfinálový pobyt, ktorý síce bude mať sedem dní, ale z toho sú dva ,,víkendové“.

Potenciálne finalistky dostanú presný harmonogram sústredení po stretnutí s porotou. Všeobecne však sústredenia nepresiahnu počet dní, ktoré absolvovali aj finalistky v minulosti. Všetky školy vtedy účasť svojich študentiek v najdlhšie vysielanej súťaži na Slovensku akceptovali.

 

Zdieľajte