Petra Varaliová a jej úspech na Miss International

Finále Miss International sa bude dať sledovať LIVE
13. novembra 2017
Petra Varaliová o finále svetovej súťaže Miss International
15. novembra 2017
Finále Miss International sa bude dať sledovať LIVE
13. novembra 2017
Petra Varaliová o finále svetovej súťaže Miss International
15. novembra 2017

Prvá vicemiss Slovensko 2017, Miss Press a EVA Miss Sympatia 2017 Petra Varaliová zabodovala v utorok na svetovej súťaži Miss International, ktorá sa konala v Japonsku.

Počas finále sa 71 finalistiek predviedlo vo viacerých kategóriách. Predstavili národné kostýmy, spoločenské šaty i plavky. Porota najskôr vyhlásila zostavu TOP 15, do ktorej sa dostala aj naša Petra Varaliová, pochádzajúca z obce Dubinné. Vo vínovočervených šatách zo salónu Wem doslova žiarila, keďže tento rok si väčšina finalistiek zvolila jemné odtiene v púdrovej ružovej. Kroj jej zo svojej súkromnej zbierky zapožičala Jana Kucbeľová.

Slovensko sa do užšieho výberu v Miss International dostalo po dlhých 17 rokoch. Petra Varaliová je totiž po Michaele Strählovej, ktorá súťaž Miss Slovensko zastupovala na Miss International v roku 2000, len druhou delegátkou v Top 15. ,,Som nesmierne šťastná, že som dokázala vybojovať úspech pre našu krajinu, nie je to síce top 5, ale verím, že budúci rok sa Slovensko umiestni aj na vyššej priečke. Bola to pre mňa obrovská pocta,“ povedala Varaliová. Súťaž Miss International 2017 napokon vyhrala zástupkyňa Indonézie.

Ďalším želiezkom v ohni, čo sa týka svetových súťaží krásy, je aktuálna Miss Slovensko 2017 Hanka Závodná. Tú čaká finále Miss World už v sobotu 18. novembra. Zároveň tento týždeň odchádza na Miss Supranational ďalšia zverenkyňa riaditeľky projektu Miss Slovensko  Karolíny Chomistekovej –  II.vicemiss Slovensko Michaela Cmarková. Tá to na rozdiel od svojich kolegýň nebude mať ďaleko. Hoci bude finále v Poľsku, Miss Supranational  sa bude z veľkej časti odohrávať vo Vysokých Tatrách. Slovensko je tak s krásou momentálne viac ako prepojené.

Zdieľajte