O Miss International píše naša I.vicemiss 2017 Petra Varaliová

Hanka Závodná píše o priebehu súťaže Miss World 2017
6. novembra 2017
Nový ročník súťaže MISS SLOVENSKO odštartuje o pár dní
12. novembra 2017
Hanka Závodná píše o priebehu súťaže Miss World 2017
6. novembra 2017
Nový ročník súťaže MISS SLOVENSKO odštartuje o pár dní
12. novembra 2017

Na svetovú súťaž Miss International 2017, ktorá sa aj tento rok koná v Japonsku, sa prihlásilo 72 dievčat. Oproti slovenskej finálovej zostave 12 dievčat sme celkom výrazná skupina žien. Najmä keď sa nachádzame všetky na jednom mieste.

Je veľmi milé zažívať každý deň tú radosť ľudí, ktorí sa s nami chcú fotografovať, alebo nás len tak prídu pozdraviť.  V tom sa Japonsko a pokora týchto ľudí nezaprie. Máme za sebou niekoľko výletov, medzi nimi návštevu Tokyo tower a  predvčerom sme navštívili mesto Asakusa, kde sa každý deň koná niečo podobné ako náš jarmok. Obísť celé miesto konania v podstate nebolo náročné, pretože by nám to trvalo asi 15 minút, no keďže sme tam prišla celá skupina Miss International so šerpami svojich krajín, tak sa s nami chcel odfotiť asi každý. Namiesto 15 minút sme tak na mieste strávili vyše hodiny.

Na druhej strane ale všetky naše skupinové fotky trvajú celú večnosť. Každá jedna chce byť v prvom rade, chce byť videná vo svojej krajine. Mnohé dievčatá touto súťažou doslova žijú, ako vravia, sú na to naučené.  Napríklad Vietnamka pricestovala s 11 kuframi, na porovnanie, ja mám 2.  Aj tie mi ale stačia, aby som si Miss International užila najlepšie ako viem.

Zdieľajte