Hanka Závodná píše o priebehu súťaže Miss World 2017

Miss Slovensko 2017 odchádza na svetovú súťaž MISS WORLD
17. októbra 2017
O Miss International píše naša I.vicemiss 2017 Petra Varaliová
7. novembra 2017
Miss Slovensko 2017 odchádza na svetovú súťaž MISS WORLD
17. októbra 2017
O Miss International píše naša I.vicemiss 2017 Petra Varaliová
7. novembra 2017

Ani neviem ako a polovica súťaže Miss World, ktorá sa tento rok odohráva v juhočínskom meste Sanya, je za mnou.  Za dva týždne je finále, okolo ktorého sa viac-menej točia všetky tieto dni. Veľa času trávime najmä nacvičovaním chareografií, pretože dať dokopy viac ako 120 dievčat z celého sveta dá zabrať.

Na pár dní sme boli v čínskom „disneylande“, kde sme mohli vidieť jedno z najväčších akvárií sveta, a vyskúšať rôzne zábavné atrakcie. Hotel sa volal Pinguin, ale to čo bolo vnútri sme nečakali. Živí tučniaci v jedálni, na recepcii, na izbe návliečky s tučniakmi, postele v tvare tučniakov, uteráky s tučniakmi,  proste úplne všetko. Hotel bol plní detí, tak sme boli pre nich tiež taká dobrá atrakcia:).

V rámci Miss World  sme navštívili aj Žlté hory, ktoré patria medzi miesta, ktoré v Číne treba vidieť.  Hore sme sa dostali samozrejme lanovkou, nechceli nás zničiť 😀 Pre mňa osobne to bol doslova adrenalínový zážitok, keďže sa bojím výšok.  Na tomto mieste sa odohrávalo aj oficiálne otvorenie Miss World 2017.

Miss World je hlavne o charite. Aj preto sme absolvovali už niekoľko dobročinných akcií. Napríklad  charitatívny ,,maratón“, v rámci ktorého sme zabehli symbolický kilometer. Bolo to veľmi vtipné, pretože sme mali ochranku, ktorá bežala súbežne s nami.

Zajtra sa už presúvame do mesta Sanya, kde nás čaká docvičiť všetko potrebné na finále. Tu sa budú odohrávať aj pohovory s riaditeľkou súťaže, športová disciplína či top model kategória. A čo sa týka kolektívu missiek z celého sveta – žiadna rivalita tu nepanuje. Je nám spolu veľmi fajn 🙂

 

Zdieľajte