Miss Slovensko Hanka Závodná už v novom byte

Hanka a jej nový Hyundai i30 novej generácie
2. mája 2017
Vicemiss 2015 a Miss Supranational Europe Petra Denková sa vydala
21. mája 2017
Hanka a jej nový Hyundai i30 novej generácie
2. mája 2017
Vicemiss 2015 a Miss Supranational Europe Petra Denková sa vydala
21. mája 2017

Víťazka Miss Slovensko 2017 Hanka Závodná si krátko po svojej výhre v súťaži prevzala kľúče od svojho nového bytu, ktorý jej na rok odovzdal generálny riaditeľ spoločnosti Smart Brokers Robert Posolda.

,,Pochádzam z Bratislavy, ale doteraz som bývala s rodičmi, takže pre mňa bude aj toto ďalšia zmena v živote. Z bytu som nadšená,“ povedala Hanka krátko po prvých momentoch vo svojom novom bydlisku, kam sa chce nasťahovať čo najskôr.  Doteraz totiž bývala s bratom v jednej izbe a hoci sú si veľmi blízki, prišiel už čas sa osamostatniť. ,,Vychádzame spolu veľmi dobre a brat je moja obrovská podpora.  Bude určite za mnou chodiť na návštevy,“ dodala.

Hanke sa páčil výhľad z nového bytu i jeho zariadenie. Ako sama poznamenala,  je v ňom cítiť aura predchádzajúcej Miss Slovensko – Kristíny Činčurovej, ktorá v byte bývala dovtedy a špecialisti na úvery a nehnuteľnosti Smart Brokers sa jej po roku postarali o ďalšie poradenstvo a bývanie v Bratislave. ,,Kristínku chcem určite pozvať na návštevu a porozprávať sa o všetkom, čo ma tento rok čaká. Teším sa, keď si spolu dáme kávu na ,,našom“ balkóne,“ uviedla Hanka.

Spoločnosť Smart Brokers pôsobí na úverovom a realitnom trhu ako sprostredkovateľ hypotekárnych úverov a iných úverov už od roku 2006. Aby lepšie spĺňali očakávania klientov, v roku 2008 rozšírili portfólio služieb o sprostredkovanie predaja, prenájmu a kúpy nehnuteľností (realitnú činnosť).

 Klientom poskytuje Smart Brokers komplexné úverové a realitné služby. Prináša riešenia šité na mieru a transparentnú komunikáciu

Zdieľajte