Francúzska dermokozmetická značka Eau Thermale Avène sa postarala nielen o finalistky, ale aj o ich maminy

Karolína Chomisteková predstavila finalistky súťaže Miss Slovensko 2017
31. januára 2017
Čo sa dialo pred oficiálnym predstavením finalistiek. Rozdávali sa prvé ceny!
7. februára 2017
Karolína Chomisteková predstavila finalistky súťaže Miss Slovensko 2017
31. januára 2017
Čo sa dialo pred oficiálnym predstavením finalistiek. Rozdávali sa prvé ceny!
7. februára 2017

Dermokozmetická značka Eau Thermale Avène, ktorej základnou zložkou je jedinečná liečivá termálna voda, sa aj tento rok postará o výživu a starostlivosť o pleť finalistiek prestížnej súťaže krásy MISS SLOVENSKO. A keďže sa 22. ročník nesie v znamení rodiny, darovala francúzska farmaceutická spoločnosť Pierre Fabre časť výrobkov značky Eau Thermale Avène aj mamám súťažiacich, ktoré vždy prežívajú celý projekt spolu so svojimi dcérami.  Darčekové balíčky dostali dievčatá na prvej tlačovej konferencii. Čo sa v nich ukrývalo priblížila PR manažérka francúzskej farmaceutickej spoločnosti Pierre Fabre na Slovensku Sylvia Galvánková.

Pre finalistky:

Termálna voda Avène je odoberaná priamo zo zdroja, uchováva si všetky jej priaznivé nemenné vlastnosti, upokojuje, zjemňuje a pôsobí proti podráždeniu. Termálna voda Avène v spreji je špeciálne určená pre všetky typy citlivej, precitlivenej, alergickej a intolerantnej alebo podráždenej pleti. Môže sa využiť pri športe, na cestách, na osvieženie v lete, po spálení od slnka, na zapareniny ale aj po odlíčení či epilácii.

YsthéAl INTENSE Regeneračný koncentrát proti vráskam je špeciálne určený na vrásky a jemné linky, nerovný povrch pleti. Viditeľne zlepšuje kvalitu pleti, vyrovnáva nejednotný tón a rozjasňuje pleť. Na základe porovnávacej klinickej štúdie bolo dokázané, že jeho účinok je porovnateľný s 3 po sebe nasledujúcimi aplikáciami chemického peelingu kyselinou glykolovou. Má dobrú znášanlivost a bol testovaný aj na citlivej pleti.

Pre mamičky:

Micelárna voda čistí a odličuje v jedinom kroku tvár, oči aj pery. Pleť je po použití očistená, jemná a plná komfortu. Odličuje aj vodovzdorný mejkap. Vďaka Termálnej vode Avène, ktorá pleť krásne upokojí a zjemní sa uchováva pokožka hydratovaná v jej vrchných vrstvách.

Výživný kompenzačný krém vyživuje a upokojuje citlivú suchú pleť, vyčerpanú každodenným pôsobením agresívnych vplyvov prostredia. Posilňuje a obnovuje bariéru zabraňujúcu dehydratácii, chráni pleť pred škodlivým pôsobením voľných radikálov. Vďaka Termálnej vode Avène upokojuje a pôsobí proti podráždeniu, prináša pleti pocit okamžitého komfortu. Výživná a hodvábna textúra sa okamžite vstrebáva. Pleť je vyživená a znovu pružná.

 

Pierre Fabre, pod ktorú značka Eau Thermale Avène patrí, je jediná spoločnosť, ktorá je farmaceutická a zároveň vyrába aj dermokozmetické prípravky. Rovnako ako k výrobe liekov pristupuje aj k vývoju, výrobe a distribúcii dermokozmetiky – dodržiava veľmi prísne normy a svojim prípravkom garantuje nielen bezpečnosť, ale aj  účinnosť.

 

 

Zdieľajte