Semifinále Miss Slovensko – na čo nezabudnúť a kto bude v porote

Oficiálnym fotografom súťaže Miss Slovensko 2017 bude Anton Karpita
20. januára 2017
Karolína Chomisteková predstavila finalistky súťaže Miss Slovensko 2017
31. januára 2017
Oficiálnym fotografom súťaže Miss Slovensko 2017 bude Anton Karpita
20. januára 2017
Karolína Chomisteková predstavila finalistky súťaže Miss Slovensko 2017
31. januára 2017

Neverejné semifinále súťaže Miss Slovensko 2017 sa uskutoční už túto nedeľu – 22. januára v bratislavskom hoteli DoubleTree by Hilton Bratislava. Porotu na čele s riaditeľkou súťaže Karolínou Chomistekovou budú tvoriť: Miss Slovensko, Miss Gosh, Miss Príjemný hlas i Miss Press 2016 Kristína Činčurová, I.vicemiss Michaela Meňkyová, II.vicemiss a EVA Miss Sympatia 2016 Lenka Tekeljaková, oficiálny fotograf súťaže Anton Karpita, choreograf súťaže Peter Varady, módny dizajnér Michael Kováčik a Jozef Oklamčák s manželkou

Registrácia súťažiacich sa začne o 10.30 h a o 11.00 h výber nových finalistiek oficiálne začína. Všetky semifinalistky si musia so sebou priniesť:

  • Občiansky preukaz
  • Fotografie
  • Lodičky
  • Plavky
  • Koktejlové šaty na pohovor

Všetkým dievčatám budú k dispozícii vizážistky GOSH Copenhagen, ktoré im pomôžu doladiť posledné detaily make-upu. Vo všeobecnosti síce platí, že menej je viac, ale určite treba prísť aspoň trošku nalíčená. Je to kasting súťaže Miss Slovensko, ktorý sa líši od mnohých modelingových kastingov.

V hoteli DoubleTree by Hilton bude k dispozícii aj salónik, v ktorom sa môžu účastníčky prezliecť. Odporúča sa zobrať si so sebou aj dlhší sveter či pončo. A hoci je semifinále neverejné, podpora rodiny či priateľov je povolená.

Dvanásť finalistiek súťaže Miss Slovensko bude známych neskoro večer. Organizátori ich ale oficiálne predstavia až 31. januára na tlačovej konferencii v Bratislave.

 

Zdieľajte