Tieto krásky to po prvom neúspechu nevzdali a do súťaže sa dostali

7 vecí, ktoré zažijete len vďaka súťaži Miss Slovensko 2017
3. januára 2017
5 základných otázok, ktoré je treba zodpovedať vo videoprihláške Miss Slovensko
5. januára 2017
7 vecí, ktoré zažijete len vďaka súťaži Miss Slovensko 2017
3. januára 2017
5 základných otázok, ktoré je treba zodpovedať vo videoprihláške Miss Slovensko
5. januára 2017

Stať sa súčasťou projektu Miss Slovensko bol ich snom. A išli si za ním, hoci to nevyšlo na prvýkrát.. ,,Posledné roky nám ukázali, že semifinalistky sa po prvých neúspechoch nevzdávajú, pracujú na sebe a prídu opäť.  Pripravenejšie a odhodlanejšie,“ hovorí riaditeľka súťaže Miss Slovensko Karolína Chomisteková.

A hoci to nie vždy vyjde, viacerým dievčatám ich snaha vyšla. Či už je to Miss Slovensko 2015 Lujza Straková, ktorá do finále súťaže prešla na tretí raz alebo Miss Gosh 2014 Barbora Olejníková či Miss Pierot 2015 Simona Leskovská, ktorá na misskovskom kastingu tiež nebola jedenkrát. Rovnako ako minuloročná víťazka titulu Miss Pierot Erika Bugárová, ktorej sa podarilo postúpiť až vlani. Za tento fakt sa pritom ani jedna neskrýva a všetky si finále napokon veľmi užili.

Tento rok sa do súťaže Miss Slovensko prihlasuje formou online prihlášok, ktorých súčasťou musí byť aj minútové motivačné video. A dievčatá sa podľa všetkého snažia. ,,Veľa prihlášok prišlo počas vianočných sviatkov a v týchto dňoch finišujú. Myslím, že najväčší nápor bude v posledný a predposledný deň. Uzávierka je 15. januára ,“ pripomína Chomisteková.

Hlavné podmienky pre záujemkyne zostávajú rovnaké. Musia mať vek 18-24 rokov, byť slobodné, bezdetné, mať slovenskú štátnu príslušnosť, nemali by mať výrazné tetovania a plastické vylepšenia tela či tváre. Vyberať sa bude aj podľa osobného prejavu a schopnosti zaujať porotu.

Organizátormi súťaže Miss Slovensko sú Produkčný dom Forza, agentúra Oklamčák Production a TV JOJ. Víťazka, ktorej meno bude známe v apríli získa viacero lukratívnych cien. Okrem postupu na svetovú súťaž Miss World, aj krásny Hyundai i30 novej generácie, bývanie pri Dunaji od Smart Brokers či dovolenku pre 2 osoby do Ománu od CK Hydrotour a honorovanú zmluvu.

Zdieľajte