Súťaž Miss Slovensko pokračuje. Tieto dievčatá majú šancu!

Karolína Chomisteková: Dostala som šancu a posielam ju ďalej
31. decembra 2016
7 vecí, ktoré zažijete len vďaka súťaži Miss Slovensko 2017
3. januára 2017
Karolína Chomisteková: Dostala som šancu a posielam ju ďalej
31. decembra 2016
7 vecí, ktoré zažijete len vďaka súťaži Miss Slovensko 2017
3. januára 2017

Už len dva týždne majú slovenské dievčatá možnosť prihlásiť sa do ďalšieho ročníka prestížnej súťaže krásy MISS SLOVENSKO. Tento rok formou online prihlášok, ktorých súčasťou musí byť aj minútové motivačné video.

,,Zatiaľ najviac prihlášok prišlo počas vianočných sviatkov. Dievčatá boli doma a mali na svoje vizitky najviac času,“ hovorí riaditeľka súťaže Miss Slovensko Karolína Chomisteková, ktorá sa aj na základe predchádzajúcich ročníkov rozhodla pre túto formu výberu semifinalistiek.

A ktoré Slovenky majú šancu? Hlavné podmienky pre záujemkyne zostávajú rovnaké. Musia mať vek 18-24 rokov, byť slobodné, bezdetné, mať slovenskú štátnu príslušnosť, nemali by mať výrazné tetovania a plastické vylepšenia tela či tváre. Vyberať sa bude aj podľa osobného prejavu a schopnosti zaujať semifinálovú porotu.

Na základe elektronických prihlášok, ktorých uzávierka je 15. januára 2017, vyberie porota pod vedením Karolíny Chomistekovej semifinalistky. Tie sa stretnú 22. januára na veľkom semifinále v DoubleTree by Hilton Bratislava. Tam budú mať možnosť zažiariť osobne. ,,Verím, že aj tento rok sa nám podarí vybrať skvelý tím dievčat, s ktorými sa bude dať tak dobre spolupracovať ako s finalistkami roku 2016,“ dodala ďalej Chomisteková.

Organizátormi súťaže Miss Slovensko sú Produkčný dom Forza, agentúra Oklamčák Production a TV JOJ. Víťazka, ktorej meno bude známe v apríli získa viacero lukratívnych cien. Okrem postupu na svetovú súťaž Miss World, aj krásny Hyundai i30 novej generácie, bývanie pri Dunaji od Smart Brokers či dovolenku pre 2 osoby do Ománu od CK Hydrotour a honorovanú zmluvu.

Zdieľajte