Karolína Chomisteková: Dostala som šancu a posielam ju ďalej

Prihlášky do súťaže Miss Slovensko 2017 a čo o nich ešte neviete
29. decembra 2016
Súťaž Miss Slovensko pokračuje. Tieto dievčatá majú šancu!
2. januára 2017
Prihlášky do súťaže Miss Slovensko 2017 a čo o nich ešte neviete
29. decembra 2016
Súťaž Miss Slovensko pokračuje. Tieto dievčatá majú šancu!
2. januára 2017

photo: reefe | www.reefe.sk

Riaditeľka súťaže Miss Slovensko Karolína Chomisteková patrí k mladým cieľavedomým ženám, ktoré sa napriek svojmu veku chytili šance a vypracovali sa na riadiacu pozíciu. Po tom, čo vyhrala súťaž Miss Slovensko sa po roku strávenom v tíme celého projektu dostala na post jeho riaditeľky  a súťaž vedie už tretím rokom. ,,V roku 2013 som dostala šancu, ktorá neprichádza každý deň. Stala som sa Miss Slovensko. Odvtedy sa každý rok snažím dávať túto šancu ďalším dievčatám a hoci je na projekte vždy veľa práce, ktorú mnohí nevidia, robí mi to radosť,“ hovorí Chomisteková, ktorá za pár týždňov odštartuje ďalší ročník súťaže Miss Slovensko. Tento rok sa pritom rozhodla dievčatá do semifinále vybrať výlučne na základe online prihlášok a videovizitiek. ,,Je úplne iná doba a každý už má možnosť nakrútiť krátke video, v ktorom povie viac o sebe. Základné kritériá sú každý rok presne dané, ale vlastnou videovizitkou a prejavom budú vedieť dievčatá zažiariť ešte viac. Chceme s adeptkami na titul Miss Slovensko komunikovať už od samého začiatku,“ vysvetľuje.

Uzávierka online prihlášok je 15. januára, ale ako Chomisteková hovorí, je lepšie prihlásiť sa čo najskôr.  ,,Váhanie či dlhé rozmýšľanie nikomu nepomôže. Človek je potom len v zbytočnom strese, ak príde do vášho plánu nečakaná vec. Videovizitky sú pritom len v mojom osobnom archíve. Nikto iný sa k nim nedostane, takže sa niet čoho obávať,“ dodala.

Semifinále súťaže Miss Slovensko sa uskutoční 22. januára a šancu majú slobodné slovenské dievčatá od 18. do 24. rokov. Konečná víťazka Miss Slovensko 2017 bude známa v apríli a okrem korunky kráľovnej krásy získa Hyundai i30 novej generácie, bývanie pri Dunaji na jeden rok od Smart Brokers,  dovolenku pre 2 osoby do Ománu od CK Hydrotour, honorovanú zmluvu od Produkčného domu Forza, postup na Miss World a mnoho ďalších zaujímavých cien.

Zdieľajte