Nový ročník súťaže Miss Slovensko je tu. Prečítajte si o prvých novinkách!

Víťazka Miss World je z Portorika. Miss Slovensko zažiarila v užšom výbere!
19. decembra 2016
Súťaž Miss Slovensko má za sebou úspešný rok 2016
29. decembra 2016
Víťazka Miss World je z Portorika. Miss Slovensko zažiarila v užšom výbere!
19. decembra 2016
Súťaž Miss Slovensko má za sebou úspešný rok 2016
29. decembra 2016

Prestížna súťaž krásy Miss Slovensko začína svoju novú etapu. Už od 6. decembra 2016 môžu záujemkyne o ďalší ročník tohto projektu posielať svoje prihlášky online http://www.miss-slovensko.sk/prihlasenie/. Elektronické dotazníky, ktorých podmienkou je aj motivačné minútové video, nahradia regionálne kastingy.  Semifinále sa potom v januári uskutoční v Bratislave.

,,Aj na základe predchádzajúcich ročníkov sme sa rozhodli pre modernejšiu a efektívnejšiu formu výberu semifinalistiek. Dáva nám to viac času na posúdenie jednotlivých prihlášok a záujmu o túto súťaž. V súčasnosti už majú všetci možnosť veľmi ľahko natočiť krátke video, v ktorom môžu o sebe povedať bez stresu oveľa viac ako možno v rýchlosti na kastingu,“ hovorí riaditeľka súťaže Miss Slovensko Karolína Chomisteková.

Podmienky pre záujemkyne zostávajú rovnaké. Vek 18-24 rokov, musia byť slobodné, bezdetné, mať slovenskú štátnu príslušnosť a nemali by mať výrazné tetovania a plastické vylepšenia tela či tváre.

Na základe elektronických prihlášok, ktorých uzávierka je 15. januára 2017, vyberie porota pod vedením Karolíny Chomistekovej semifinalistky. Tie sa stretnú 22. januára na veľkom semifinále v DoubleTree by Hilton Bratislava. ,,Tam budú mať možnosť zažiariť osobne. Verím, že aj tento rok sa nám podarí vybrať skvelý tím dievčat, s ktorými sa bude dať tak dobre spolupracovať ako s finalistkami roku 2016,“ dodala ďalej Chomisteková, ktorá bude aj pri semifinálovom kastingu na čele výberovej komisie. Okrem nej nebude chýbať aktuálna Miss Slovensko Kristína Činčurová, choreograf súťaže Peter Varady, Jozef Oklamčák a fotograf magazínu Eva – Anton Karpita.

_________________________________________________________________________

Organizátori: Produkčný dom Forza, Oklamčák Production, TV JOJ

Hlavní reklamní partneri: Hyundai, Hydrotour, Smart Brokers, Aquacity Poprad, Gosh Copenhagen, LGM

Mediálni partneri: Nový čas, EVA – hriešne dobrá, Rádio Jemné, Šport, Auto Motor Šport, Kam do mesta, SITA

 

Zdieľajte