Slovenská vicemiss odchádza na Miss Supranational. Z Poľska s ňou príde celá armáda krásy aj na Slovensko!

Úradujúca Miss Slovensko 2016 sa stane na jeden deň moderátorkou!
11. novembra 2016
Tatry sú svetové! Do Popradu zavítalo 71 krások z celého sveta
24. novembra 2016
Úradujúca Miss Slovensko 2016 sa stane na jeden deň moderátorkou!
11. novembra 2016
Tatry sú svetové! Do Popradu zavítalo 71 krások z celého sveta
24. novembra 2016

Tohtoročná druhá vicemiss Slovensko a EVA Miss Sympatia Lenka Tekeljaková odchádza vo štvrtok 17. novembra na medzinárodnú súťaž krásy Miss Supranational, ktorá sa tento rok bude konať v dvoch krajinách. V Poľku a po prvý raz aj na Slovensku.

Víťazky zo 74 štátov sa najskôr stretnú vo Varšave. Už od 20. novembra sa ale na deväť dní presunú do Vysokých Tatier, konkrétne do Horizont rezortu v Starej Lesnej a Aquacity Poprad. ,,Osobne sa veľmi teším, že prídeme s dievčatami aj na Slovensko, pretože to bude krásna prezentácia našej krajiny v 73 štátoch sveta. Spolu s celým tímom prichádzajú aj mnohé celosvetovo uznávané webové stránky, ktoré sa venujú súťažiam krásy,“ hovorí zástupkyňa súťaže Miss Slovensko Lenka Tekeljaková.

Celú súťaž Miss Supranational budú sprevádzať módne prehliadky, prezentácie jednotlivých miest, fotografovania, rozhovory a napokon spoločný finálový večer, ktorý sa uskutoční 2. decembra v poľskom kúpeľnom meste Krynica-Zdrój. Korunku novej víťazke odovzdá Miss Supranational 2015 Stephanie Stegman.

O garderóbu a hlavné, finálové šaty sa Lenke Tekeljakovej postarali viacerí slovenskí módni dizajnéri. V jej batožine nebude chýbať slovenský kroj, ktorý jej zapožičala spoločnosť PARTA-Slovenské ľudové umenie.

Miss Supranational, je medzi svetovými súťažami krásy jednou z najmladších. Jej prvý ročník sa konal v roku 2009 v Poľsku a vyhrala ho Oksana Moria z Bieloruska. Prvou zástupkyňou súťaže Miss Slovensko bola druhá vicemiss 2013 Luciána Čvirková. Zatiaľ s najlepším výsledkom odchádzala z tejto súťaže Petra Denková, ktorá získala titul Miss Supranational Europe 2015. Lenku Tekeljakovú na súťaž delegovali organizátori národného kola Miss Slovensko – Produkčný dom Forza, Oklamčák Production a TV JOJ.

Zdieľajte