Miss Slovensko 2016 Kristína Činčurová sa chystá do New Yorku

Vyhodnotenie letnej súťaže s  Avène – ĎAKUJEME!
3. augusta 2016
Kika odovzdávala svoje beauty triky
31. augusta 2016
Vyhodnotenie letnej súťaže s  Avène – ĎAKUJEME!
3. augusta 2016
Kika odovzdávala svoje beauty triky
31. augusta 2016

Miss Slovensko 2016 Kristína Činčurová

Kolotoč príprav na  11. ročník Slovak Fashion Night 2016 v New Yorku sa naplno roztočil. Víťazka BMD Sofia Tureková , ktorá bude tento rok zastupovať slovenské dizajnérske talenty na septembrovom newyorskom týždni módy, dolaďuje posledné detaily na  svojej prvej medzinárodnej prehliadke. Kolekciu OPTIMISTA predstaví módnym expertom a publiku  v Crowne Plaza Times Square 9. septembra.

Priamo do New Yorku ju   katapultovalo víťazstvo v známej  súťaži BMD „Nové tváre módnej scény“.   Publikum, ako aj módnych expertov chce zaujať kreatívnymi nápadmi, inovatívnou kombináciou látok a strihov. ,,Hravá, emancipovaná, spontánna aj racionálna, no predovšetkým optimistická. Taká je moja múza. Som šťastná, že v New Yorku  ukážem  svoju tvorbu a teším sa, že  budem  zastupovať najmladšiu generáciu našich  módnych návrhárov”, hrdo vyhlasuje Sofia Tureková.

Tím Nadácie +421 Foundation  už 11. rokov predstavuje Newyorčanom najlepších slovenských dizajnérov. Slovak Fashion Night je pre nich veľkou šancou predstaviť sa medzi dizajnérskou elitou. Prezidentka Nadácie Lubica Surkošová je presvedčená, že pre mladých umelcov je nesmierne dôležité,  aby dostali  príležitosť ukázať svoju kreativitu a talent.“ Práve tvorivé, konkurenčné prostredie akým je v oblasti módy aj newyorský fashion week,  je to pravé miesto, kde sa dá konfrontovať , porovnávať a súťažiť.“

V modeloch Sofie Turekovej  bude za oceánom reprezentovať krásu i šarm Sloveniek víťazka tohtoročného ročníka Miss Slovensko Kristína Činčurová. Na newyorskom móle bude mať aj ona svoje prvé veľké medzinárodne vystúpenie. “Veľmi sa do New Yorku teším a je pre mňa cťou prezentovať slovenskú tvorbu v zahraničí. Okrem toho to bude moje prvé oficiálne vystúpenie s titulom Miss Slovensko v zahraničí, čo si tiež veľmi vážim,“ povedala Kristína, ktorú už koncom augusta čaká nakrúcanie videoklipu na Newyorsky týždeň módy. Zaujímavosťou tiež je, že v decembri sa do USA vráti opäť. Vo Washingtone sa totiž uskutoční svetová súťaž Miss World, na ktorej bude Kristína zastupovať Slovensko.

Viac informácií na www.plus421.org

 

Zdieľajte