Krásky z Miss Slovensko si užívajú spoločnú dovolenku

Krásky na ART FILM FEST-e v Košiciach
18. júna 2016
5 x narodeninová Kristína Činčurová – Ako ju vidia ľudia v jej najbližšom okolí
8. júla 2016
Krásky na ART FILM FEST-e v Košiciach
18. júna 2016
5 x narodeninová Kristína Činčurová – Ako ju vidia ľudia v jej najbližšom okolí
8. júla 2016

Víťazky a finalistky súťaže Miss Slovensko 2016 trávia v týchto dňoch spoločnú dovolenku, ktorú vyhrali ako jednu z cien ešte počas aprílového finále od CK Hydrotour.

V luxusnom Rixos rezorte v tureckom Beleku dostali k dispozícii exkluzívny Villa resort, v ktorom majú to najväčšie súkromie. Môžu si tiež vybrať kúpanie vo vilovom bazéne, ktorý je len pár krokov z ich terasy alebo slnenie sa na pláži pri mori. ,Som rada, že na túto dovolenku išlo všetkých 12 dievčat i náhradníčka z tohtoročnej súťaže spoločne. Aj na tom vidieť, že boli dobrý kolektív,“ povedala riaditeľka projektu Miss Slovensko Karolína Chomisteková.

Trinásť krások pokope púta pozornosť všade. Nebolo tomu inak ani pri neoficiálnom fotení na pláži, kde si chceli urobiť pár fotografií na pamiatku. ,,Taká skupina dievčat vždy vzbudí pozornosť, ale všetci sú tu veľmi milí a slušní. Najčastejšie chodia za nami deti s mamičkami, aby si urobili spoločnú fotografiu. Tešia sa, že stretli celú skupinu Miss Slovensko a pýtajú sa, kedy máme finále. Asi je pre nich zvláštne, že sme išli spoločne na dovolenku aj po aprílovom rozhodujúcom finále,“ hovorí s úsmevom Miss Slovensko 2016 Kristína Činčurová.

Dievčatá si počas dňa užívajú všetky dostupné možnosti športových aktivít. Či už je to plážový volejbal alebo tenis. Absolvovali aj dva fakultatívne výlety v Side a Antalyi. ,,Skutočne je tu veľmi dobre a užívame si známu tureckú štedrú pohostinnosť,“ dodala úradujúca Miss Slovensko.

Zdieľajte