Hyundai Slovensko hostil finalistky Miss Slovensko 2016

MISS PRESS 2016 je Kristína Činčurová
19. apríla 2016
Beauty Day a´la Miss Slovensko
25. apríla 2016
MISS PRESS 2016 je Kristína Činčurová
19. apríla 2016
Beauty Day a´la Miss Slovensko
25. apríla 2016

Krásne autá už dávno nie sú len tajnými snom mužov. Ženy túžia po nich rovnako, pretože im vedia uľahčiť každodenný život.

Víťazka 21. ročníka súťaže krásy Miss Slovensko získa štýlový Hyundai Tucson, ktorý si už boli finalistky pred pár dňami aj obzrieť.  Ktorá si ho však 29. apríla po finále odvezie aj domov je zatiaľ otázne. Všetky tvrdia, že by boli v prvom rade zodpovedné a ohľaduplné šoférky. Okrem jednej majú už najazdených zopár kilometrov a bez nehôd. ,,Ako sa hovorí, pomaly ďalej zájdeš. Víťazka si bude musieť určite dávať veľmi dobrý pozor, keďže jej nové auto má už teraz na kapote nápis Miss Slovensko 2016 a zostane to tak po celý rok jej kraľovania. Bude teda ľahko identifikovateľná všade. Dá sa tiež povedať, že keďže vyhrá súťaž krásy, bude aj najkrajšou šoférkou na cestách ,“ povedala s úsmevom riaditeľka projektu Miss Slovensko Karolína Chomisteková. A keby mali svoje prvé dojmy z víťazného auta povedať finalistky, boli by to – rešpekt, komfort  a bezpečnosť.

 

Finále súťaže Miss Slovensko 2016 sa uskutoční 29. apríla a o titul MISS SLOVENSKO 2016 bude súperiť dvanásť krások z celého Slovenska. Konečnú víťazku bude voliť porota a o titule EVA Miss Sympatia 2016 môže až do posledných minút priameho prenosu rozhodovať online a esemeskových hlasovaním verejnosť.

 

Zdieľajte