Začalo sa hlasovanie o titul EVA Miss Sympatia 2016

Prvá spoločná Fashion Show
15. marca 2016
Nová Miss Slovensko pocestuje na Slovak Fashion Night v New Yorku
29. marca 2016
Prvá spoločná Fashion Show
15. marca 2016
Nová Miss Slovensko pocestuje na Slovak Fashion Night v New Yorku
29. marca 2016

obrazok-EMSV rámci prestížnej súťaže krásy MISS SLOVENSKO 2016, ktorej organizátormi sú Produkčný dom FORZA, Oklamčák Production a TV JOJ, dnes odštartovalo hlasovanie o titul EVA MISS SYMPATIA 2016.

,,Aj tento rok poputuje výťažok z hlasovania o najsympatickejšiu finalistku v plnej výške na charitatívne účely. Znamená to, že hlasujúci podporia nielen svoju favoritku, ale aj charitatívny projekt Srdce pre deti,“ uviedla riaditeľka súťaže Miss Slovensko Karolína Chomisteková.

Srdce pre deti je charitatívny projekt denníka Nový Čas, ktorý spravuje Nadácia Pontis. Jeho cieľom je pomáhať po celom Slovensku neplnoletým deťom s výrazným zdravotným alebo sociálnym znevýhodnením. Náklady na fungovanie projektu znáša v plnom rozsahu Nový Čas. Prostriedky zbierok tak idú do posledného centu na pomoc deťom.

Počas nasledujúcich týždňov si fanúšikovia finalistiek Miss Slovensko 2016 môžu vybrať svoju favoritku prostredníctvom fotografií, ktoré zverejnia printové médiá a objavia sa aj v televíznych upútavkách TV JOJ, PLUS a WAU. Hlasovanie v prípade EVA Miss Sympatia 2016 trvá od

28. marca až do záverečných minút finálového večera Miss Slovensko, ktorý sa uskutoční 29. apríla na TV JOJ.

Hlasuje sa online na www.eva.sk, ale aj formou SMS správ na číslo 871 v tvare: MISS (medzera) a číslo finalistky. Hodnota SMS je 5 € a celá putuje na pomoc deťom. Každý jeden SMS hlas má pritom hodnotu piatich online hlasov. Videovizitky dievčat a zároveň hlasovanie o titul EVA Miss Sympatia 2016 sa dajú nájsť na microsite Miss Slovensko na eva.cas.sk/miss-slovensko-2016.

Víťazka EVA Miss Sympatia získa krásny titul ,,vox populi“, ale aj šperkový set od popredného slovenského výrobcu svadobných obrúčok a šperkov KAMEA v hodnote 5 tisíc eur.

Vyžrebovaný výherca hlasovania o EVA Miss Sympatia 2016 sa môže v máji tešiť na exkluzívnu dovolenku do fascinujúceho Ománu pre 2 osoby od Cestovnej kancelárie Hydrotour.

Zdieľajte