Karolína Chomisteková o ďalšom ročníku súťaže Miss Slovensko

Lujza Straková po návrate z Miss World: Boli sme skvelý tím!
23. decembra 2015
16 rád, ako sa pripraviť na kasting súťaže Miss Slovensko 2016
5. januára 2016
Lujza Straková po návrate z Miss World: Boli sme skvelý tím!
23. decembra 2015
16 rád, ako sa pripraviť na kasting súťaže Miss Slovensko 2016
5. januára 2016

c56070f900Súťaž Miss Slovensko 2016 odštartuje už o pár týždňov, konkrétne 13. januára.

Prípravy sú už v plnom prúde a o celom projekte, ako aj o víziách tejto súťaže hovorí riaditeľka a jedna z najúspešnejších reprezentantiek titulu Miss – Karolína Chomisteková.

Počas 20. ročníku ste nasadili latku veľmi vysoko. Čo nové čaká dievčatá tento rok?

Už prípravy na finálový večer 21. ročníka budú zaujímavé. Medzi prvými vecami, ktoré dievčatá zažijú, bude zahraničné sústredenie v exotike. Veľmi som na túto destináciu zvedavá a verím, že si odtiaľ prinesieme len tie najlepšie zážitky. Samozrejme, bude sa aj veľa fotiť, nakrúcať, aby sme sa o pocity z tejto krajiny podelili aj s ostatnými.

Na aké dievčatá projekt Miss Slovensko čaká?

Základné kritériá sú dané. Ale vždy existuje slovíčko ale…Takže by to mali byť dievčatá, ktoré vedia čo chcú, sú samostatné, pozitívne naladené, ale zároveň majú aj istú dávku pokory a chcú sa učiť. Dostanú od nás viacero kurzov, ktoré im v ďalšom živote len pomôžu. Či už je to mediálny tréning alebo prednášky o zdravom životnom štýle.

Môžu sa aj tento rok prihlásiť záujemkyne cez internet? A považujete to za výhodu?

Dievčatá sa môžu aj tento rok prihlásiť formou online prihlášok. Výhoda je to do určitej miery. Už teraz vidíte, že tie dievčatá skutočne majú záujem o našu súťaž. Na druhej strane ale oceníme, keď prídu osobne aj na kasting, kde s nimi môžeme nadviazať lepší kontakt.

Pre mnohé dievčatá sú kastingy malý stres. Ako by ste im dodali odvahu a ako prebiehajú kastingy?

Nemajú mať z čoho, ani z koho stres. Sme veľmi milý tím ľudí, ktorý má pred každou záujemkyňou úctu. Všetko je dokonale zorganizované a verte, že náš produkčný tím len tak niečo nezaskočí. Veľký dôraz kladieme na osobný pohovor, pri ktorom vyhrávajú prirodzené dievčatá, ktoré sa vedia napriek vnútornému stresu usmiať.

Tento rok sme vďaka Petre Denkovej dosiahli výborný úspech aj v zahraničí. V čom bolo jej najväčšie plus?

Práve v tom, že sa naučila nemať strach. Aj to sa dá. Petra na sebe veľmi dobre zapracovala a preto sa dokázala dostať tak vysoko. Napriek tomu, že zo začiatku nepatrila k favoritkám.

Čo môžu od projektu Miss Slovensko dievčatá očakávať?

Nové zážitky, nové priateľstvá, ale aj osobnú skúsenosť. Projekt Miss Slovensko spolupracuje a vždy spolupracoval s prestížnymi značkami a partnermi. Dievčatá budú aj tento rok rozmaznávať vizážistky dekoratívnej kozmetiky Gosh Copenhagen, kaderníci Štúdia krásy Pierot i ja osobne 🙂

A na záver príde to očakávané Miss Slovensko 2016 sa stáva…

Tá najlepšia! Ktorá bude mať v sebe čaro osobnosti i krásy. Ktorá bude chcieť a vedieť pomáhať tam, kde sa dá. Ona osobne sa hneď po finálovom večere môže tešiť na krásne ceny, akými sú napríklad exkluzívny byt v Bratislave na jeden rok od Smart Brokers a štýlový Hyundai Tucson. Verím, že si všetko bude vážiť tak, ako by som si to vážila ja. A určite mnoho ďalších ľudí.

Zdieľajte