Finále MISS WORLD – 19. decembra

Petra Denková darovala svoje vlasy onkologickým pacientkám
17. decembra 2015
Víťazkou súťaže Miss World je Španielka
21. decembra 2015
Petra Denková darovala svoje vlasy onkologickým pacientkám
17. decembra 2015
Víťazkou súťaže Miss World je Španielka
21. decembra 2015

lujza miss world2Miss Slovensko 2015 Lujza Straková v sobotu 19. decembra zabojuje o korunku kráľovnej krásy Miss World 2015. Spolu s vyše stovkou dievčat z viacerých krajín sveta sa momentálne nachádza v juhočínskom meste Sanya, kde sa pripravujú na veľké finále.

Dievčatá majú za sebou takmer mesiac spoločného programu a všeobecne sa tešia širokej pozornosti verejnosti. Počas celého decembra absolvovali viaceré čiastkové súťaže, medzi ktorými bola športová kategória, súťaž o najlepší národný kostým či projekt so zameraním na charitu. V posledných dňoch sa sústredili na nácvik veľkého finále, ktoré bude v priamom prenose vysielaný aj prostredníctvom internetu.

Zástupkyňa Slovenska bola už po tretí raz vybraná, aby v priamom prenose predviedla kúsok z nášho ľudového tanca. Lujzu teší aj fakt, že sa so svojim charitatívnym projektom dostala do užšieho výberu 45 delegátok. Počas finálového večera sa na móle plnom najkrajších žien sveta predvedie v elegantných bielych šatách od módnej dizajnérky Viery Futákovej.

O rivalite medzi jednotlivými súťažiacimi vraj nemôže byť ani reči. Dievčatá, ktoré sú stovky, až tisíce kilometrov od svojich domovov, sa navzájom podporujú. ,,Je nám spolu veľmi dobre a myslím, že si to tu každá jedna užíva. Ľudia sa doslova tešia z našej prítomnosti,“ hovorí Lujza Straková, ktorá si záverečný večer užije spolu so svojou rodinou. Tá ju spolu s priateľmi prišla priamo do čínskeho letoviska podporiť. ,,Nepodarí sa to každej súťažiacej. Som za túto podporu veľmi vďačná,“ dodala.

Lujza Straková (21) získala titul Miss Slovensko 2015 počas aprílového finále, ktoré organizovali Produkčný dom Forza, Oklamčák Production a TV JOJ.

Zdieľajte