Pred Miss Supranational píše II. vicemiss Petra Denková

Prípravy na súťaž Miss World vrcholia
11. novembra 2015
Lujza Straková pred Miss World: Držte mi palce!
20. novembra 2015
Prípravy na súťaž Miss World vrcholia
11. novembra 2015
Lujza Straková pred Miss World: Držte mi palce!
20. novembra 2015

petra-denkova-s-vlajkouAhojte priatelia. Hlásim sa z Poľska, kde sa v pondelok 16. novembra stretne viac ako osemdesiat krások z celého sveta na medzinárodnej súťaži Miss Supranational. Ja som pricestovala trošku skôr, keďže som si chcela ešte pozrieť Varšavu s mojím priateľom.

V porovnaní s Miss World, ktorá tento rok oslavuje 65. výročie, je Miss Supranational pomerne mladá súťaž. Na jej siedmy ročník sa ale veľmi teším, keďže som dostala len dobré referencie od mojej predchodkyne z roku 2013 – Luciány Čvirkovej. Stretnúť dievčatá z viac ako 80 krajín na jednom mieste sa len tak nepodarí. Teším sa na naše spoločne rozhovory, cesty po Poľsku, prehliadky miest ako Krakov a Varšava, kde navštívime pamiatky, ale aj varšavský autosalón, na ktorom bude fashionshow.

Rozsiahly zoznam vecí, ktoré si mám so sebou priniesť, je už odškrtaný. Niektoré veci sa zháňali ťažko, iné ľahšie. Ale ako vždy som mala šťastie na skvelých ľudí. Najviac som sa bála toho, že nezoženiem krásny kroj vhodný na túto príležitosť, no nakoniec som dostala kontakt na pani Kucbeľovú z Detvy so spoločnosti Parta, ktorá mi ho veľmi ochotne zapožičala. V zozname boli aj červené kvety do vlasov. Zatiaľ neviem na akú príležitosť, ale hneď mi napadlo osloviť Hogo Fogo krásne čelenky, ktoré sme mali aj na finále Miss Slovensko. Ako vždy jedna nádhera! Zbalila som si povinne aj dlhé a krátke koktejlové šaty a k tým naj, patria dlhé červené šaty ktoré som si navrhla sama a krásne biele šaty od návrhára Michaela Kováčika. K všetkým tým veciam mám prichystaných viac ako 14 párov topánok.

Držte mi palce, čoskoro Vám dám vedieť, ako na Miss Supranational pokračujem.

Zdieľajte